Overakias.com: Ο πεντάλογος για έξτρα εισόδημα

12.22

O overakias.com θέλει να έχουν έξτρα εισόδημα από το στοίχημα οι αναγνώστες του. Τους αντιμετωπίζει με σεβασμό. Οι ενδείξεις έχουν γίνει πια αποδείξεις. Οι συνεργασίες του με τις τέσσερις μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες, Stoiximan, Pamestoixima, Novibet και Betshop, είναι μία. Η άλλη και πιο σημαντική είναι η μελέτη που κάνουν οι γκουρού του για τα προγνωστικά. Mpampas, Profitis και Overakias πράττουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δίνουν τα πλέον κερδοφόρα σημεία.

 

O overakias.com για το επιπλέον κέρδος

Παρ’ ότι θα ήταν κερδισμένος, ο overakias.com ζητά από τους παίκτες σωφροσύνη. Το μακροπρόθεσμο κέρδος, ειδικά για εκείνους που έχουν κάνει εγγραφή μέσα από τη σελίδα του στις τέσσερις στοιχηματικές ευκαιρίες, τον αφορά.

Δεν σημαίνει ότι θα κουνήσει το δάχτυλο στον αναγνώστη. Ούτε ότι θα τον νουθετήσει. Δεν του ταιριάζει το καθ’ έδρας κήρυγμα. Παρ’ όλα αυτά, φτιάχνει έναν πεντάλογο κέρδους. Θεωρεί ότι αν ακολουθεί ο παίκτης πιστά το πεντάπτυχο, σε βάθος χρόνου θα είναι κερδισμένος.

Ποιοι είναι αυτοί οι πέντε κανόνες; Αυστηρότητα, ανάλυση των παιχνιδιών, αίσθηση ρίσκου, τακτική και έλλειψη αδημονίας.

 

Αυστηρότητα σε μέτρον άριστον

Ο παίκτης είναι χρηστό να αφήνει τις στιγμές να έρχονται κοντά του. Αν το στοίχημα είναι καθημερινή ατραπός, στατιστικά ο περισσότερος καιρός πρέπει να περνά με σύνεση. Ο overakias.com δεν αποτρέπει το συναισθηματικό ρίσκο, αλλά προτείνει σωφροσύνη στην πλειονότητα του πονταρίσματος. Είναι απαγορευτική η παρόρμηση ιδίως όταν υπάρχει κέρδος. Ο παίκτης χρειάζεται να παίζει, όποιος κι αν είναι ο λογαριασμός του, σαν να είναι στο μηδέν κάθε φορά.

Απαραίτητη, επίσης, είναι η έλλειψη βεβαιότητας. Όπως και η πίστη στη μεταφυσική, ότι ένα παιχνίδι θα γίνει το Άγιο Δισκοπότηρο. Το στοίχημα θέλει λογική είτε νικάει ο παίκτης είτε χάνει. Η βάση του βρίσκεται στη στατιστική, όχι στο εξώκοσμο. Ο παίκτης περνά από στάδια των επτά θανάσιμων αμαρτημάτων. Η έπαρση της νίκης συναντά την απελπισία της ήττας. Ακριβώς τότε είναι που η τεστοστερόνη και η λίμπιντο πρέπει να λειτουργούν ως αρωγοί και όχι ως κατακτητές. Αν κερδίσει σε κάποια πονταρίσματα, δεν θα κερδίζει πάντα. Αν έχει διαδοχικές χασούρες, δεν χρειάζεται να τα παίζει όλα για όλα.

Δεν υπάρχει ένα παιχνίδι που σώζει. Δεν υπάρχει μόνιμο κέρδος.

 

Ανάλυση των παιχνιδιών

Όσο αυτό είναι εφικτό, η ανάλυση φέρνει πιο κοντά στο ταμείο. Η πρόσφατη παράδοση των αντιπάλων μπορεί να δείχνει το φορμάρισμα. Επίσης, είναι και τα μεταξύ τους παιχνίδια που ενδεχομένως να κάνουν τη διαφορά. Είναι πλήρεις οι ομάδες; Άλλαξαν προπονητή; Αν υπάρχει χρόνος, οι αποδόσεις σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες μπορεί να δείχνουν το δρόμο. Αν σήμερα ένας νικητής είναι στο 2,20 και αύριο πάει στο 2,65, τότε κάποιο πρόβλημα έχει αλιευθεί.

Το ένστικτο παίζει φυσικά ρόλο, αλλά όχι σε βάθος χρόνου. Η διαρκής ανάλυση μπορεί να μετατραπεί σε μηχανική κίνηση. Έτσι, ο παίκτης θα μπορεί να το κάνει αυτονόητα. Ακόμα και να έχει κέρδος, θα συνεχίσει με αυτήν την τακτική. Η μελέτη των παιχνιδιών παίρνει λιγότερο χρόνο από αυτόν που φαντάζεται ο παίκτης. Αν είναι και φίλαθλος, του αρέσει, δηλαδή, η ενημέρωση, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες καθημερινά.

 

Πότε γίνεται απαραίτητο το ρίσκο

Η ανάλυση συνοδεύει το ρίσκο. Το ρηθέν αναφέρει “ελευθερία χωρίς πειθαρχία δεν υπάρχει”, οπότε ο παίκτης πρέπει να τα βρει με τον εαυτό του. Όχι από την πλευρά του ενστίκτου, αλλά διότι είναι διαβασμένος. Ακόμα κι αν καθιστούν αποτρεπτικό ένα παιχνίδι οι αποδόσεις, εφόσον το βλέπει, το έχει αναλύσει, πρέπει να το παίξει. Υπάρχουν τέτοια παιχνίδια, που οι bookmakers θέλουν να απομακρύνουν το ποντάρισμα.

Από τις εταιρείες μπορούν να σχεδιάσουν την πραγματικότητα. Να εμποτίσουν το μυαλό εκείνου που ποντάρει με αμφιβολία. Το θάρρος ακολουθεί την ολική γνώση. Ακόμα κι αν αποτύχει μία φορά, ο παίκτης πρέπει να επαναλάβει ένα ανάλογο ποντάρισμα. Εφόσον είναι σίγουρος και αυτό δεν είναι διαισθητικό, να το κάνει. Σε βάθος χρόνου θα δικαιωθεί.

 

Εμπιστοσύνη σε μία τακτική

Το μακελειό στην Καλλίπολη, κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καταλόγισαν στον Γουίνστον Τσόρτσιλ. Η τακτική του έγινε εκατόμβη. Σχεδόν 25 χρόνια μετά, ο τότε Βρετανός πρωθυπουργός χρησιμοποίησε την ίδια στρατηγική στο Αλαμέιν. Σε εκείνη την περίπτωση νίκησε.

Ένας λογαριασμός σε Stoiximan, Pamestoixima, Novibet και Betshop δεν είναι μάχες του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Όμως η τακτική είναι αναγκαία από τα πιο μικρά στα πιο μεγάλα. Ο παίκτης που ποντάρει παιδιάστικα, θα χάσει παιδιάστικα. Η σωφροσύνη στη διαχείριση του κεφαλαίου είναι προαπαιτούμενη. Μπορεί κάποιες φορές να το… ρίχνει έξω, αλλά, όπως η δίαιτα, πρέπει να επιστρέφει αμέσως.

Αν κάποιος αποφασίσει να παίζει το τάδε ποσό, ώστε να έχει την επόμενη φορά, πρέπει να το κάνει ανεξαρτήτως κέρδους. Μακροπρόθεσμα, και εφόσον φτιάξει κεφάλαιο, θα μπορεί να αυξήσει ένα ποντάρισμα. Αλλά σε ό,τι αφορά τα χρήματα που έχει αποφασίσει να δώσει, δεν πρέπει να παρεκκλίνει. Ώριμη απόφαση θα ήταν να υπάρχει στο μυαλό ένα ποσό που θα δίνει μηνιαίως ή την εβδομάδα. Επιπλέον, να βάλει σύνορα σε ό,τι αφορά το ποντάρισμα, όση κι αν είναι η βεβαιότητά του.

Ο παίκτης παραμένει σε αυτό το πλάνο. Η δικαίωση θα έρθει, ενώ η δύναμη χαρακτήρα θα του δώσει πλεονέκτημα και στην πραγματική ζωή.

 

Ο σύμμαχος χρόνος

Όλα αυτά οδηγούν στην προμετωπίδα του καλού παίκτη: την υπομονή. Αυτή είναι που διαχωρίζει την ήρα από το στάρι. Ο παίκτης που βλέπει σοβαρά το στοίχημα, δεν θα επιβιώσει με παρορμήσεις. Η υπομονή είναι το ισοδύναμο του Μαραθωνίου. Το στοίχημα ποτέ δεν ήταν σπριντ.

Είτε πιάσει μία ομάδα και ποντάρει στα παιχνίδια της για όλη τη σεζόν είτε ασχοληθεί με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο χρόνος είναι σύμμαχος. Με αυτήν την επίγνωση, παίζει με χαμηλούς σφυγμούς. Ξέρει ότι έχει επιλογές. Η υπομονή και η αυστηρότητα είναι σχεδόν συνώνυμα, αν και από διαφορετικές προσλαμβάνουσες. Εγγραφείτε, μέσω του overakias.com, σε Stoiximan, Pamestoixima, Novibet και Betshop. Και να μπαίνετε συχνά στον πεντάλογο, για να σας υπενθυμίζει τι κάνετε.

Previous Article

Εστρέλα Νούρι: Με το τραγούδι της νίκησε ο Ολυμπιακός τη Μακάμπι

Next Article

Super League: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!