Οι συμβουλές του overakias.com για το σωστό στοίχημα

9.22

Από την ιστοσελίδα overakias.com δίνουμε μια ευκαιρία προκειμένου οι παίκτες στοιχηματισμού να μπορούν να κάνουν εγγραφή στην Pamestoixima, τη Stoiximan, τη Novibet και την Betshop. Αυτές οι εταιρείες προσφέρουν προνόμια στους παίκτες. Ο τρόπος που θα διανέμουν τα στοιχήματά τους είναι δική τους υπόθεση. Εκείνοι είναι που θα πράξουν κατά το δέον ή λανθασμένα. Οι πράξεις τους θα καθορίσουν και το κέρδος ή τη ζημία. Πρέπει, λοιπόν, να αποφεύγουν τις συνηθισμένες κακοτοπιές. Mpampas, Overakias και Profitis είναι αλφάδια στις επιλογές τους.

Τα στάνταρ είναι κάτι απαραίτητο να αποφεύγουν. Υπάρχει μεγάλο ρίσκο σε ένα στοίχημα με ζητούμενα, το οποίο θα έχει πυρήνα ένα παιχνίδι. Το ίδιο συμβαίνει και με τις διπλές ευκαιρίες που συνδυάζουν τα στάνταρ, το οποίο δεν μοιάζει ιδανικό. Στα παιχνίδια με μεγάλες αποδόσεις δεν είναι χρηστός ο συγκερασμός αναμετρήσεων με μικρές αποδόσεις. Η Stoiximan, επί παραδείγματι, δίνει ψηλές αποδόσεις, αλλά αν δεν υπάρχει πλάνο, η εμμονή στην απόδοση δεν είναι καλός σύμβουλος.

Ο overakias.com προτείνει… σωφροσύνη

Οι υψηλές αποδόσεις μπορεί να είναι δόλωμα, παγίδα που ο παίκτης πρέπει να έχει σωφροσύνη για να αποφύγει. Η Pamestoixima, η Stoiximan, η Novibet και η Betshop σχεδόν απίθανο είναι να γνωρίζουν λιγότερα από έναν παίκτη για κάθε δεδομένη αναμέτρηση. Και ο παίκτης, που θέλει να κερδίσει, αν δεν προλαβαίνει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο ενημέρωσης, πρέπει να είναι τουλάχιστον ενημερωμένος για κάποια στοιχεία που διέπουν την αναμέτρηση. Αυτή, κιόλας, είναι η διαφορά του τζόγου από το παίξιμο για το κέρδος. Στη δεύτερη περίπτωση ο ρομαντισμός είναι στοιχείο που εκλείπει -και η γνώση ότι οι στοιχηματικές εταιρείες δεν θέλουν ο παίκτης να βγάλει πολλά χρήματα, μια πραγματικότητα.

Τα στοιχεία για κάθε παιχνίδι ποικίλουν. Το κίνητρο των ομάδων και οι βαθμολογίες είναι τα βασικά. Κι άλλα υπάρχουν, όμως. Η ψυχολογία, η έδρα, ο διαιτητής. Επίσης, τα γόητρα των αντιπάλων με βάση τις σχέσεις τους, ακόμα και ο καιρός. Όσο περισσότερα γνωρίζει ο παίκτης, τόσο καλύτερα. Φυσικά, ο δρόμος ενός παρολί με επτά ή οκτώ παιχνίδια είναι από δύσβατος έως αδιαπέραστος. Πρέπει να αναγνωρίζει ότι το ταμείο είναι ευσεβής πόθος. Τα τρία ή τέσσερα είναι ένας πολύ πιο ρεαλιστικός στόχος.

Ο overakias.com για το μονό στοίχημα και το σύστημα

Οι συνεργάτες του overakias.com, Pamestoixima, η Stoiximan, η Novibet και η Betshop, προσφέρουν μονό ποντάρισμα. Αυτό δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που μπορούν να δώσουν σημαντικό ποσό. Αλλά και σε εκείνους που κυνηγούν… φαντάσματα μεγάλων αποδόσεων με λίγα χρήματα. Πολλοί, επίσης, έχουν να λένε για τις «αδιάφορες» ομάδες που έχασαν, καθώς ναι μεν υπάρχουν φορές που δεν προσπαθούν πολύ, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Οπότε μιλάμε για ακόμα μία παγίδα προς αποφυγή.

Ακόμα ένα στοιχείο είναι η επιλογή και στη συχνότητα, αφού είναι καταδίκη το ποντάρισμα κάθε μέρα και σε άγνωστους τόπους. Δεν είναι απαραίτητο, είτε υπάρχει κέρδος είτε ζημία, να ποντάρει ο παίκτης σε ό,τι… υπάρχει. Εκτός των άλλων, αποτελεί ανθυγιεινή συνήθεια. Τέλος, οι ενδεδειγμένες αποδόσεις, για παιχνίδια σε σύστημα, είναι πάνω από 2. Αν στραβώσει κάποια αναμέτρηση, να υπάρχουν πιθανότητες για κέρδος. Ο παίκτης δεν θα έχει οποιαδήποτε πιθανότητα αν θελήσει να κοντράρει την εταιρεία. Γι’ αυτό δεν πρέπει να υπακούει στο θυμικό του.

Το παιχνίδι μπορεί να είναι απόλαυση -και αν ο επενδυτής είναι νουνεχής, μπορεί να συνδυαστεί με κέρδος. Ακόμα και την αβαρία στον εαυτό του θα έχει την ευχέρεια να επιτρέψει. Δηλαδή, να διεκδικήσει κάτι που μοιάζει με λοταρία, αρκεί να μην είναι αυτός ο τρόπος ο κανόνας. Οι εταιρείες στοιχηματισμού ποντάρουν, όπως όλη η βιομηχανία, στα συναισθήματα και το ένστικτο, τα οποία κρύβουν το φως από τη λογική. Εφόσον ο πομπός αυτά τα κατευνάσει, θα έχει όντως σεβαστές πιθανότητες να αυξήσει το ποσό που ποντάρει και να νιώσει όμορφα. Οι συνεργάτες του overakias.com προσφέρουν με διαφάνεια αυτήν την ευκαιρία, ακόμα κι αν δεν είναι προτεραιότητα το κέρδος.

· Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

· Στοιχηματική εταιρεία Stoiximan (Online Στοίχημα)

· Εγγραφή στην Betshop

*Pamestoixima.gr

Previous Article

Overakias.com: Για το ποντάρισμα, τους τζίρους και τις αποδόσεις

Next Article

Live Casino Betshop από τον overakias.com