Στοιχηματικές

Στοιχηματικές Εταιρείες

Ο overakias.com αναφέρει κάτωθι τέσσερεις online καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες, προκειμένου  να αναδείξει τους συνεργάτες του.

Novibet

Stoiximan

 Betshop

Pamestoixima

Η ιστοσελίδα overakias.com προσφέρει, μέσα από τα κείμενά της, στον αναγνώστη της, που είναι παίκτης του στοιχήματος και απολαμβάνει να διαβάζει τα προγνωστικά των ειδικών, την ευκαιρία εγγραφής στις πιο γνωστές ελληνικές εταιρείες στοιχηματισμού. Δηλαδή τις Pamestoixima, Stoiximan, Novibet και Betshop. Αυτό δεν δίνει απλώς το μπόνους εγγραφής. Προσφέρει την ευχέρεια, στον παίκτη, να έχει έναν αξιόπιστο μεσολαβητή. Όταν, για τον έναν ή τον άλλον λόγο, αντιμετωπίζει πρόβλημα ή έχει κάποιον προβληματισμό, είναι εκεί.

Οι παίκτες του στοιχήματος είναι μια ετερόκλητη φυλή, άλλωστε. Μπορεί ανά περιπτώσεις να μιλά την ίδια γλώσσα, πάντως καθένα από τα μέλη της υποκινείται από διαφορετικά κίνητρα, ενώ οι προσλαμβάνουσες είναι ανόμοιες. Όλους τους παίκτες, όμως, μαγνητίζουν προσφορές μέσα από τις εταιρείες, στις οποίες, κιόλας, δεν αρκεί να εγγραφεί ο παίκτης και να σπαταλήσει το μπόνους, αλλά επιδιώκουν να τον κρατήσουν, γι’ αυτό κιόλας απαιτούν την επιβεβαίωση των στοιχείων του.

Στον αντίποδα, ο δέκτης χρειάζεται την αίσθηση ασφάλειας. Πρέπει να ξέρει ότι στην κακοτοπιά η εταιρεία δεν θα τον παραμελήσει. Ζητούμενο, να του δίνει γκανιότες που θα τον δελεάζουν, να τον ανταμείβει και για τη συνέπεια και τη συνέχεια. Έπειτα, να τον κρατάει με προσφορές.

Η ιστοσελίδα overakias.com, από τη μεριά της, έχει καθήκον να πληροί τα κριτήρια του παίκτη. Κι αυτό, όχι μόνο με τα προγνωστικά που δίνει -τα οποία δεν πρέπει να είναι ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα- αλλά και για τις προσφορές των στοιχηματικών εταιρειών, όπως είναι οι συνεργάτες Stoiximan, Novibet  Pamestoixima και Betshop. Η κριτική που ασκεί, αν κρίνει ότι υπάρχουν κενά, είναι επίσης ευθύνη, αλλά και απαραίτητη. Ο κόσμος που παίζει στοίχημα στο internet, πλέον και τη στιγμή που γίνονται τα παιχνίδια, είναι πολύς. Οι απαιτήσεις του είναι αρκετές.

Overakias.com: Το μπόνους εγγραφής είναι μόνο η αρχή…

Έτσι, και παρά το γεγονός ότι το online στοίχημα είναι απρόσωπο, το πεδίο που δρα ο παίκτης είναι αναγκαίο να του εμφυσά την πεποίθηση ότι τον αντιμετωπίζει ως οντότητα και όχι απλώς ένα πρόσωπο πίσω από έναν υπολογιστή. Η εκτίμηση και η καθημερινή επιβράβευση δεν είναι παραγνωρισμένα στοιχεία. Ένας ελεύθερος στοιχηματισμός, μία προσφορά για την επανάληψη ενός στοιχήματος χωρίς να προκύπτει από κάπου κέρδος για την εταιρεία ή η συμμετοχή του σε προγράμματα ανταμοιβής, είναι στοιχεία που δεν ικανοποιούν μόνο τον παίκτη, αλλά σε βάθος χρόνου κερδίζει η εταιρεία, απλώς και μόνο με την παραμονή του.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους

Εξίσου σημαντική είναι η ασφάλεια που νιώθει ο παίκτης σε ό,τι αφορά τις συναλλαγές του με τις στοιχηματικές εταιρείες που χρησιμοποιεί. Το κέρδος είναι το ένα κομμάτι, το πιο σημαντικό εφόσον η ανάλυση των παιχνιδιών οδηγεί στο ταμείο. Ο παίκτης, όμως, δεν πρέπει να ανησυχεί εφόσον κάνει την καλή και πάρει ένα βαρβάτο ποσό.

Εταιρείες όπως οι Pamestoixima, Stoiximan, Novibet και Betshop, στις οποίες μπορεί ο αναγνώστης να κάνει εγγραφή μέσω του overakias.com, εξασφαλίζουν τη διαφάνεια στις συναλλαγές. Η ταχύτητα είναι εκ των ων ουκ άνευ. Όπως τόνισε ο γράφων και άνωθεν, τούτο είναι απότοκο των απαιτήσεων που έχουν οι εταιρείες από τους παίκτες, δηλαδή των εγγράφων που ζητούν για την ταυτοποίηση ενός λογαριασμού, αλλά και των προειδοποιήσεών τους μέσω των όρων και των προϋποθέσεων. Σε εταιρείες τέτοιου βεληνεκούς, η προσεκτική ανάγνωσή τους είναι η μία και μόνη αγγαρεία που έχει ο παίκτης, για το δικό του καλό και προκειμένου, συν τω χρόνω, να μην το μετανιώσει. Η πρώτη κατάθεση μετά την οριστικοποίηση της εγγραφής, συνεπάγεται το μπόνους εγγραφής.

Η ασφάλεια του overakias.com

Η εγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα overakias.com μπορεί να μη λέει εξαρχής πολλά. Τι είναι, όμως, σημαντικό για τον παίκτη; Να έχει ενδιάμεσο σε ό,τι αφορά την επικοινωνία του με την εταιρεία, εφόσον κάτι στραβώσει. Κάποιον που οι ίδιοι οι οργανισμοί στοιχηματισμού έχουν συνεργασία και εμπιστοσύνη. Οι δισταγμοί περιττεύουν: η εγγραφή μέσω του overakias.com έχει μόνο πλεονεκτήματα.

Novibet

Stoiximan

Betshop

Pamestoixima