ΕΠΟ: Πρόεδρος ο μόνος υποψήφιος

gkagkatsis epo

Οι εκλογές της ΕΠΟ θα γίνονταν στις 22 Ιουλίου. Ωστόσο, έγιναν τα… 40 τους πριν καν τη διεξαγωγή τους. Έτσι, λευκός καπνός βγήκε από την καμινάδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Πάντως, ήταν ευκολάκι, διότι ο ένας υποψήφιος των εκλογών δεν συνάντησε οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, γιος του παλιού πρόεδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, είχε ήδη πει ότι θα έβαζε υποψηφιότητα. Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, 6 Ιουνίου, έπρεπε να έχουν υποβάλει τις υποψηφιότητές τους οι υπόλοιποι. Αυτό, όμως, δεν συνέβη.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Γκαγκάτσης είχε δηλώσει με κάθε επισημότητα πριν λίγες ημέρες την υποψηφιότητα του για πρόεδρος της ΕΠΟ. Ουσιαστικά, όμως, πήρε τη θέση χωρίς κάποιο… αντίπαλο. Εξάλλου, ουδείς άλλος κατέθεσε τη δική του υποψηφιότητα και έμεινε ο μοναδικός.

Η προθεσμία έληξε στις 15:00 της 6ης Ιουνίου. Έτσι, αφού ο Μάκης Γκαγκάτσης ήταν ο μοναδικός που έθεσε την υποψηφιότητά του, είναι ουσιαστικά ήδη ο πρόεδρος. Αυτό θα επισφραγιστεί στις 22 Ιουλίου επισήμως. Η νέα εποχή είναι γεγονός για την ΕΠΟ και για την Εθνική. Ο νέος πρόεδρος, εξάλλου, θα ψάξει να κλείσει προπονητή για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Pamestoixima Live Casino πάντα με πλούσια δώρα

ΕΠΟ: Και στον ΠΑΟΚ… Γκοντσάροβα

Η ΕΠΟ έχει πλέον για πρόεδρο τον Μάκη Γκαγκάτση. Έτσι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έψαχνε τον αντικαταστάτη του για τη θέση του CEO στο κλαμπ. Η Μαρίγια Γκοντσάροβα, πλέον, θα είναι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος. Η 48χρονη έφτιαξε τα οικονομικά του οργανισμού, ως υπεύθυνη του τομέα.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Η Γκοντσάροβα είναι ξεκάθαρα άνθρωπος του Ιβάν Σαββίδη. Η συνεργασία της με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κρατά από την πρώτη δική του ημέρα στον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε, πάντως, την αναβάθμιση με ανακοίνωση.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ προχωρά έχοντας μία πειστική CEO, που είναι σίγουρο ότι θα παίρνει σοφές αποφάσεις. Επιπλέον, από φιζίκ δείχνει να μη δέχεται το “όχι” για απάντηση. Αυτό θα κάνει ενδιαφέρουσες τις τοποθετήσεις της ΠΑΕ, το δημόσιο λόγο της, αλλά και την εσωτερική λειτουργία της.

Previous Article

Προγνωστικά Overakias 05/06/2024

Next Article

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Να τιμωρηθεί ο Αταμάν