Ρουλέτα και overakias.com: Ένας χρωματιστός κόσμος

rouleta

Η μαγεία της ρουλέτας είναι η ευχή της και η κατάρα της, ακόμα και στην online εκδοχή της, φιλοσοφεί ο overakias.com. Όσοι έχουν εγγραφεί στις στοιχηματικές εταιρείες Novibet, Stoiximan, Betshop, αλλά και οσονούπω Pamestoixima, μέσω του overakias.com, που προσφέρει μια ευκαιρία για άνετη εγγραφή, μπορούν να το διαπιστώσουν.

Η ρουλέτα είναι ένα από τα πρώτιστα παιχνίδια τζόγου. Φέρει τις ρίζες της στο 18ο αιώνα. Μπορεί κάποιος να πει ότι βρίσκεται στο απαύγασμα της Αναγέννησης και θεωρείται μία από τις παράπλευρες δημιουργίες κατά την περίοδο του Διαφωτισμού. Η πρώτη ρουλέτα, ωστόσο, χρονολογείται ακόμα πιο πίσω. Ο σημαντικός επιστήμων Μπλεζ Πασκάλ, άλλωστε, προσπαθούσε να ανακαλύψει μία μηχανή που θα κινούνταν διαρκώς και αδιαλείπτως.

Οι ικανότητες του Πασκάλ στη Φυσική και τα Μαθηματικά, όπως και τις εφευρέσεις, δεν αποθεώθηκαν σε εκείνο το μηχάνημα, το οποίο, όμως, έδωσε στον κόσμο τη ρουλέτα, έναν κύκλο στον οποίο οι βαρυτικές δυνάμεις και η τύχη θα χόρευαν τάνγκο, για να δημιουργούν δυνατά συναισθήματα στους ανθρώπους.

Ρουλέτα και overakias.com: Τα μυστήρια του σύμπαντος

Φυσικά, η έντονη τάση του ανθρώπινου μυαλού για να λύσει τα μυστήρια του σύμπαντος αποτυπώνεται ανάγλυφα και στη ρουλέτα. Πώς θα μετατραπεί η τύχη σε πιθανότητες; Εδώ τα μαθηματικά παρεισφρέουν στην εξίσωση, η οποία, ούτως ή άλλως, ως έννοια τους ανήκει.

Ποιος από εκείνους που παίζουν τη ρουλέτα, την οποία μπορούν να βρουν online σε Pamestoixima, Stoiximan, Novibet και Betshop αφού εγγραφούν μέσω του overakias.com, δεν έχει δοκιμάσει, ακόμα και αθέλητα, στρατηγικές όπως οι Martingale και Reverse Martingale, το Labouchere, το James Bond, αλλά και την περίφημη Fibonacci, δηλαδή την πιο διάσημη αριθμητική ακολουθία;

Οι μέθοδοι

Για τη Martingale, μία από τις πιο διάσημες στρατηγικές θέλει κεφάλαιο. Οι πιο παράτολμοι διπλασιάζουν τα στοιχήματά τους κάθε φορά, προκειμένου να βρουν τη μία στιγμή που θα απολαύουν κέρδος. Η επικινδυνότητα είναι αυτονόητη: να τελειώσουν τα χρήματα πριν προλάβει να κερδίζει. Η αύξηση των ποσών, πάντως, εξαφανίζει τις απώλειες με την πρώτη επιτυχία.

Από τη μεριά της, η Fibonacci είναι μια μέθοδος που βασίζεται στην πρόσθεση και αυτό την καθιστά λιγότερο ρισκοβόρο από τις υπόλοιπες. Ο παίκτης προσθέτει τους αριθμούς και το άθροισμα που βγαίνει είναι ο επόμενος στη σειρά. Είναι, επίσης, μια κλασική μέθοδος, που απαιτεί σχολαστικότητα, όμως υπόσχεται κέρδος. Διότι, εφόσον το ποντάρισμα πάει στα δύο τελευταία στοιχήματα, το ποσό που βγαίνει είναι μεγαλύτερο από το συνολικό.

Μια βεβαιότητα στη ρουλέτα, πάντως, είναι ότι τα ποσά που πρέπει να ρίχνουν οι παίκτες στο τραπέζι είναι μικρά. Αυτό, για να έχουν κέρδη σε μικρό βάθος χρόνου. Τουλάχιστον στην αρχή, η οποία πάντα λογιζεται ως το πιο δύσκολο κομμάτι. Μακρόπνοο σχέδιο γι’ αυτήν δεν υπάρχει. Είναι ακριβώς αυτή η φύση που διεγείρει τις αισθήσεις του παίκτη. Το παιχνίδι είναι η επιτομή των αισθήσεων. Με τα μαθηματικά, δε, να συμμετέχουν, γίνεται χωρίς αμφιβολία πολύ ελκυστικό, αφού διατηρεί και τον κίνδυνο της απώλειας.

Σε ό,τι αφορά τις αποδόσεις στοιχημάτων, όποιος ξέρει ξέρει: η ιστοσελίδα overakias.com δεν προσφέρει μόνο την ευκαιρία εγγραφής στις μεγάλες ελληνικές στοιχηματικές εταιρείες, αλλά και τα πιο ψαγμένα προγνωστικά στο ίντερνετ.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Στοιχηματική εταιρεία Stoiximan (Online Στοίχημα)

Betshop

Pamestoixima.gr

Previous Article

Ο overakias.com αναλύει το online στοίχημα: Η γνώση στην πρακτική

Next Article

Ο “χρυσός” κανόνας στο value bet από τον overakias.com