22.22

Η ιστοσελίδα overakias.com συνεργάζεται και με το pamestoixima.gr, μετά τις Stoiximan, Novibet και Betshop. Η ιστοσελίδα pamestoixima.gr αποφάσισε, μέσω των μπουκ της, να εισδύσει στη νέα εποχή, η οποία είναι η… παροντική. Για τη νέα πλατφόρμα, οι αλλαγές που έγιναν είναι οι αυτονόητες στον κόσμο του στοιχηματισμού. Πλέον, ούτως ή άλλως, δεν νοείται στοιχηματική εταιρεία χωρίς cash out, είτε αυτό είναι αυτόματο είτε μερικό.

Στο pamestoixima.gr, και κατά συνέπεια τον overakias.com, αυτή η αλλαγή δίνει κατευθείαν αβαντάζ. Πρέπει να υπολογιστεί και η συνεργασία με τον OpenBet, εγνωσμένης αξίας παγκοσμίως. Ο μοναδικός πάροχος ανεβάζει επίπεδο την πλατφόρμα, στην οποία διατηρούνται οι υψηλές αποδόσεις. Προστίθεται, δε, το bet builder. Συν τοις άλλοις, κρατά και το προβάδισμα ως η μόνη εταιρεία που συνεργάζεται με τα πρακτορεία, προσφέροντας τη δυνατότητα κατάθεσης στον παίκτη σαν να βρίσκεται στο σπίτι του.

Οι συγκεκριμένες προσθήκες αναδεικνύουν μια πρόοδο και προς το παρόν αυτή κρίνεται ικανοποιητική. Οι παροικούντες τη Ιερουσαλήμ του στοιχηματισμού αναδεικνύουν την πεποίθησή τους ότι οι προσθήκες που απαιτούνται, προκειμένου να καταστεί μια μοντέρνα στοιχηματική εταιρεία και ταυτοχρόνως να κρατήσει τα πλεονεκτήματά της, που ήδη την κάνουν περιζήτητη, είναι θέμα χρόνου για να γίνουν. Θα αφορούν στο στόχο του να προσελκυστούν νέοι παίκτες.

Αυτό σημαίνει ότι και το στοίχημα σε ζωντανό χρόνο είναι απαραίτητο και η αύξηση της γκάμας των επιλογών και των γεγονότων, η οποία ακόμη κρίνεται λιτή. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, μια και ο ΟΠΑΠ, του οποίου το pamestoixima.gr είναι το πρωτότοκο διαδικτυακό παιδί, έχει στρέψει το βλέμμα του στο ίντερνετ. Ούτως ή άλλως έχει το μονοπώλιο στην αγορά και τον πατροπαράδοτο τρόπο παιχνιδιού.

Η εξέλιξη του pamestoixima.gr από το overakias.com

Ούτως ή άλλως, το “Πάμε Στοίχημα” έχει συμπληρώσει χρονολογικά ένα τέταρτο του αιώνα. Φυσικά, μετά την αρχική έκρηξη και τη δυνατότητα του στοιχήματος εκ του μακρόθεν, κάτι που συμβαίνει στις εταιρείες Stoiximan, Novibet και Betshop, η εγγραφή στις οποίες γίνεται και μέσω του overakias.com, χρειάζεται ανανέωση. Συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό κιόλας καθίσταται ισότιμος λήπτης στην “πίτα” του διαδικτύου.

Ο πάροχος OpenBet, λοιπόν, έχει κάνει καλά τη δουλειά του για μια ιστοσελίδα η οποία φιγουράρει ως χορηγός σημαντικών ελληνικών συλλόγων. Η νέα πλατφόρμα είναι… φρέσκα φρούτα και τα γεγονότα στα οποία μπορεί να ποντάρει ο παίκτης έχουν πολλαπλασιαστεί. Η παρακολούθησή τους, μέσω του live streaming, απευθύνεται και στους πιο απαιτητικούς. Επιπροσθέτως, το bet builder και το cash out στις δύο μορφές του δυναμώνουν αισθητά την πλατφόρμα.

Ο overakias.com δεν έμεινε αμέτοχος στην ανανέωση του pamestoixima.gr και την ενίσχυση των υπηρεσιών που αφορούν στο ζωογόνο χρόνο, δηλαδή το ζωντανό παιχνίδι. Ύστερα από μια 11ετή παρουσία στο διαδίκτυο, αποφασίστηκε το άλμα. Στόχος, να γίνει ανταγωνιστικό στη δράση εδώ και τώρα. Αντιλαμβάνεται κάποιος ότι, αν υπήρχε μία στο εκατομμύριo πιθανότητα κάποια στοιχηματική εταιρεία να σκαρώσει καζίκι στους παίκτες της, στο pamestoixima.gr αυτό αποκλείεται. Από πίσω υπάρχει ΟΠΑΠ.

Όλα έχουν γίνει πολύ πιο ελκυστικά, με τον παίκτη, πια, να μπορεί να απευθύνεται και στο κινητό του, αφού η εφαρμογή φορτώνεται μέχρι να πει ΟΠΑΠ. Εύκολη και στα κινητά, είτε πρόκειται για iPhone είτε για android, η εφαρμογή pamestoixima mobile υπόσχεται και ταχύτητα. Αν ο παίκτης δει μια θελκτική απόδοση, δεν θα την χάσει, αφού η παραπομπή πλέον γίνεται ταχέως. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τα στοιχήματα που τοποθετεί πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια.

Επανάσταση με Virtual Sports

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί έτσι, στη νέα μορφή της, που είναι εύκολη στο μάτι και ο παίκτης δεν χρειάζεται να ψάχνει για να βρίσκει τα σημαντικότερα γεγονότα. Παρατίθενται μπροστά του. Ήταν ζητούμενη μια τέτοια αναβάθμιση και πλέον έγινε πράξη, ενώ κρατιούνται οι ανέσεις που προσέφερε, σε ό,τι έχει να κάνει, επί παραδείγματι, με τα στοιχήματα του μπάσκετ και τις ειδικές κατηγορίες, στις οποίες ο παίκτης μπορεί να απευθυνθεί αν “βλέπει” το ενεργητικό μίας ομάδας ή την ακρίβειά της πίσω από την περιφερειακή γραμμή.

Ο παίκτης, επιπλέον, δεν χρειάζεται να φύγει καν από την ιστοσελίδα για να παρακολουθήσει μια αναμέτρηση. Τα Virtual Sports τού δίνουν τη δυνατότητα να ακούει τις περιγραφές των παιχνιδιών που έχει ποντάρει. Έχει πρόσβαση στα στατιστικά μιας αναμέτρησης. Είναι εντυπωσιακό ότι υπάρχουν τέσσερις πάροχοι Virtuals+, με αποτέλεσμα μια ποικιλία περιγραφών. Σε αυτούς υπάγονται και τα παιχνίδια των highlights, αλλά και αναμετρήσεις που έχουν ήδη γίνει. Δεν είναι λίγα αυτά που μπορεί να παρακολουθήσει ο παίκτης του pamestoixima: Οι Soccerbet Greece – Soccerbet League (Greece) – Soccerbet League (England) – Soccerbet League (Italy) – Last 60’’ (NBA) αποτελούν το κλου.

Φυσικά, κορωνίδα στην ψυχαγωγία είναι το live streaming, το οποίο περιλαμβάνει παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και του NBA. Το ποντάρισμα και η παρακολούθηση χωρίς να χρειαστεί να είναι ανοιχτά πολλά παράθυρα ή δίχως να πρέπει να βασανιστεί από το κινητό, είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

Ζωντανό στοίχημα και “My Coupon”

Σε ό,τι αφορά το ζωντανό στοίχημα, η εξέλιξη είναι ραγδαία. Αναμένεται, δε, να περικλειστούν πολλά περισσότερα γεγονότα και διοργανώσεις. Ευελιξία υπάρχει και με το κουπόνι κάθε παίκτη, την επιλογή My Coupon. Το άνοιγμα του ΟΠΑΠ δίνει την ευχέρεια στις επιλογές, από σημεία ως σημειωμένα τέρματα. Επίσης, περιλαμβάνει και χάντικαπ από ασιατικές εταιρείες. Αν αυτό συνδυαστεί με τις υπόλοιπες αρετές, αποτελεί πρωτοτυπία. Στα μεγάλα παιχνίδια, δε, τα ειδικά στοιχήματα, που προσιδιάζουν σε αγγλική στοιχηματική εταιρεία, είναι απεριόριστα. Υπάρχουν επιλογές για φάουλ και διάφορα άλλα δρώμενα που δεν αφορούν σε αποτέλεσμα ή σκόρερ.

Όπως αναφέρθηκε και πριν, και όπως θα μπορεί να διαπιστώσει ο παίκτης που θα εγγράφεται στο pamestoixima.gr μέσω του overakias.com, το μπάσκετ έχει επίσης εξίσου πολλές, ου μην και περισσότερες, επιλογές. Σκορ περιόδου, διαφορές, στοιχήματα κατά τη διάρκεια ενός δεκάλεπτου ή δωδεκάλεπτου, ακόμα και χάντικαπ γενικά και συγκεκριμένα, είναι η επιτομή της ψυχαγωγίας για τον παίκτη, που επαναλαμβάνεται ότι έχει πρόσβαση στην εικόνα σε ό,τι αφορά το NBA.

Προστασία προσωπικών δεδομένων, συναλλαγών και επικοινωνία

Διευκρινίζεται ξανά ότι ο ΟΠΑΠ με τη δυναμική του αποτελεί εχέγγυο διαφάνειας, με τις συναλλαγές να προστατεύονται. Το ίδιο συμβαίνει και με τα προσωπικά στοιχεία. Το λογισμικό κρυπτογράφησης SSL είναι τελευταίας τεχνολογίας, και προς το παρόν αδιαπέραστο. Η πλατφόρμα, που δεν έχει περιθώριο λάθους, εξηγεί μέσω της φόρμας εγγραφής για ποιο λόγο και με ποιον τρόπο θα επεξεργάζεται τα προσωπικά στοιχεία του παίκτη.

Επί του παρόντος, και χωρίς να γίνεται να προεξοφληθεί τι μέλλει γενέσθαι, δεν υπάρχει εφιάλτης στην προσέγγιση στο pamestoixima.gr. Οι τρεις τρόποι που δίνονται, δηλαδή τόσο το live chat όσο και το e-mail και το τηλέφωνο, είναι όντως 24/7. Η αντίδραση είναι γρήγορη, ενώ η ηλεκτρονική επικοινωνία γίνεται στη μητρική γλώσσα. Δηλαδή στα ελληνικά, στη συντριπτική πλειονότητά της.

Όπως σε όλες τις άλλες στοιχηματικές εταιρείες, υποχρεωτική είναι η ταυτοποίηση λογαριασμού στο pamestoixima.gr. Αυτό προβλέπει ο κανονισμός της ΕΕΕΠ (ΦΕΚ 3162/25.11.2014). Και σε αυτήν την περίπτωση, δεν υπάρχει χαμένος χρόνος.

Τα απαραίτητα έγγραφα

Όσο για τα έγγραφα που χρειάζεται ο παίκτης, είναι τα εξής:

*Έγχρωμο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

*Έγχρωμο αντίγραφο επίσημου εγγράφου που να αποδεικνύει τη διεύθυνση κατοικίας. Λογαριασμός ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας, πρόσφατου εκκαθαριστικού τραπέζης ή κάρτας. Όλα μέχρι τριών μηνών.

Η διαδικασία είναι γνώριμη. Ο παίκτης έχει διορία ενός μήνα για να τα ανεβάσει στην πλατφόρμα μετά την πρώτη εγγραφή. Εφόσον, καλή ώρα, γίνει η πρώτη ανάληψη, θα χρειαστεί επιβεβαίωση του iBAN. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Η εγγραφή στο pamestoixima.gr μέσα από τον overakias.com υπόσχεται συγκινήσεις.