Βόλος: Ταξιτζής Ζήτησε Πληρωμή με Δελτίο ΚΙΝΟ Αντί για POS

clipboard image 31ad3fdee4456430

Δεν γνωρίζουμε αν η ιστορία είναι αληθινή, αλλά σε ομάδα καταγγελιών στο Facebook για την πόλη του Βόλου αναφέρεται συγκεκριμένα το απίστευτο περιστατικό όπου κατά τη διάρκεια μιας κούρσας είπε στον πελάτη ότι το POS είναι χαλασμένο και ζήτησε να του πάρει κάτι ο πελάτης από κατάστημα της περιοχής. Είδε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών λοιπόν και ζήτησε ΚΙΝΟ.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Η Ιστορία του Επιβάτη

Συγκεκριμένα ο επιβάτης δήλωσε:

«Καλησπέρα σας πριν από λίγο μπήκα σε ένα ταξί που το πήρα από το κέντρο του Βόλου, κατά τη διάρκεια της διαδρομής αναφέρω στον οδηγό ότι θέλω να πληρώσω με κάρτα και μου λέει ότι είναι χαλασμένο το pos και του αναφέρω ότι λίγα ψιλά είχα μαζί μου σε μετρητά (που εν τέλει ήταν κατά 0,50λ διαφορά από το αντίτιμο της κούρσας) και τι μου απαντάει έπειτα… “Κάποιο μαγαζί θα βρούμε εδώ γύρω να μου πάρεις κάτι – να έχει ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ εδώ να μου πάρεις ένα ΚΙΝΟ”. Κατεβήκαμε είπε στους υπαλλήλους του πρακτορείου τι θέλει να έχει το ΚΙΝΟ και ότι θα πληρώσω εγώ… Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό πραγματικά, λυπάμαι μόνο που δεν συγκράτησα τον αριθμό κυκλοφορίας για να τον αναφέρω στο σωματείο των ΤΑΞΙ (εννοείται δεν έκοψε και απόδειξη)».

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Αυτή η ιστορία, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια και αντιδράσεις στην ομάδα καταγγελιών. Πολλοί χρήστες αναρωτιούνται αν το περιστατικό είναι πραγματικό ή απλά μια φήμη που κυκλοφορεί στην πόλη. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι κάποιος θα ζητούσε από τον επιβάτη του ταξί να του παίξει ΚΙΝΟ είναι πράγματι απίστευτο και δύσκολο να πιστέψει κανείς.

Pamestoixima Live Casino πάντα με πλούσια δώρα

Το περιστατικό αυτό μας θυμίζει τη σημασία της διαφάνειας και της αξιοπιστίας στις συναλλαγές. Οι πελάτες θα πρέπει πάντα να είναι επιφυλακτικοί όταν κάτι δεν φαίνεται σωστό και να αναφέρουν οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά. Αν και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την αλήθεια αυτής της ιστορίας, είναι σημαντικό να παραμένουμε ενημερωμένοι και προσεκτικοί.

Δυστυχώς, ο ανώνυμος πελάτης δεν αναφέρει αν το δελτίο του ΚΙΝΟ κέρδισε κάτι

Previous Article

Παναθηναϊκός AKTOR: “Έχουμε μιλήσει με Βεζένκοφ”

Next Article

Euro 2024: Τα ζευγάρια της φάσης των “16” και οι διασταυρώσεις