Παναθηναϊκός: Η Μερβέ Τερίμ διαβάζει… Σεφέρη

Merve Terim Panathinaikos Seferis

Αδιάφορα δεν άφησε τα ΜΜΕ στην Τουρκία η κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να απολύσει τον Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος προπονητής, εξάλλου, δεν συμπλήρωσε εξάμηνο στους “πράσινους”. Είδε, ύστερα από τις τρεις διαδοχικές ήττες στα playoffs της Super League, την πόρτα της εξόδου, μάλλον φυσιολογικά.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Στην Τουρκία, ως εκ τούτου, η είδηση απασχόλησε. Μεγάλα Μέσα ασχολήθηκαν με την είδηση.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Πάντως, δεν ήταν όλα αντικειμενικά. Κάποια, μάλιστα, σχολίασαν ότι ο λόγος αποπομπής του Φατίχ Τερίμ ήταν τα… ελληνικά ΜΜΕ. Ωστόσο, ο Τούρκος προπονητής απήλαυε ασυλία έως τελευταίας στιγμής. Τα κατηγορητήρια, τουλάχιστον από τον ελληνικό Τύπο, ήταν σπάνια.

Η “Fanatik”, η “Sabah”, που πήρε αβίαστα και αναφανδόν το μέρος του, το “Fotomak”, η “Sporx” και η “Miliyet” σχολίασαν την είδηση της αποπομπής του.

 

Παναθηναϊκός: “Σεισμός με Τερίμ”

Η “Fanatik” έγραψε: “Σεισμός στον Παναθηναϊκό: Δήλωση από τον Τερίμ”.

terim_fanatik

 

Η “Sabah” κατηγόρησε τα ελληνικά ΜΜΕ, περικλείοντας την είδηση ως εξής: “Ο Τερίμ εξάντλησε όλες τις ελπίδες στην Ελλάδα! Ο Ελληνικός Τύπος τον ‘έθαψε'”.

terim_sabah

 

Από τη μεριά της, και η “Miliyet” χρησιμοποίησε τη λέξη “σεισμός”: “Το διαζύγιο είναι πλέον επίσημο. Σεισμός με Φατίχ Τερίμ”.

terim_milliyet

 

Τέλος, το “Fotomac” (φωτό κάτω) και η “Sporx” επέλεξαν τον ίδιο τίτλο. “Η περίοδος του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό τελείωσε”.

 

terim_fotomac

 

Παναθηναϊκός: Η Μερβέ Τερίμ απαγγέλλει… Σεφέρη

Μάλλον δεν ξέρει τον Γιώργο Σεφέρη η Μερβέ Τερίμ, ωστόσο το αδειανό πουκάμισο με φόντο έναν πράσινο τοίχο θύμισαν πολύ τον εμβληματικό στίχο του νομπελίστα ποιητή στην “Ελένη”. Η κόρη του Φατίχ Τερίμ έκανε μια αινιγματική ανάρτηση, λίγες ώρες μετά το επίσημο “διαζύγιο” του πατέρα της με τον Παναθηναϊκό.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

“‘Έμαθα το μάθημα: Σταμάτα να προσπαθείς τόσο σκληρά για ανθρώπους που δεν αξίζουν καν το χρόνο σου”.

 

merveterim_anartisi_panathinaikos
Previous Article

Ολυμπιακός: Γιατί οι 49 της Τόπολα στον τελικό

Next Article

Προγνωστικά Overakias 17/05/2024