Ολυμπιακός: “Ναι” για Βεζένκοφ, “όχι” για Φουρνιέ ο Μπαρτζώκας (βίντεο)

Bartzokas Vezenkov Fournier Olympiakos metagrafes

Στην Κόρινθο, έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου Κορινθίας, βρέθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση για τις μεταγραφές της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ παρέστη σε τουρνουά 3on3. Επί τη ευκαιρία, ο δήμος τον τίμησε για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο Μπαρτζώκας φυσικά έβγαλε φωτογραφίες και έδωσε αυτόγραφα. Υποστηρικτής του Ολυμπιακού άδραξε την ευκαιρία και τον… πλεύρισε για να μάθει τα διαμείβοντα για τα νέα αποκτήματα της ομάδας την προσεχή σεζόν. Ο Μπαρτζώκας έδειξε να απαντά με ειλικρίνεια. Οι ερωτήσεις αφορούσαν τόσο στον Σάσα Βεζένκοφ όσο και στον Εβάν Φουρνιέ.

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η… ανάγνωση του προσώπου του Μπαρτζώκα

Τον ρώτησε αρχικά για τον Σάσα Βεζένκοφ και αν ο Ολυμπιακός τον αποκτήσει. Ο Μπαρτζώκας είναι πλάτη, άρα δεν μπορεί κάποιος να διακρίνει το πρόσωπό του. Όμως, το κατεβάζει, κάτι που είναι το παγκόσμιο σύμβολο της κατάφασης.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Η απάντηση πρέπει να είναι “ναι”, στη συγκεκριμένη ερώτηση. Όχι μόνο για το νεύμα του προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά και για το γεγονός ότι η δεύτερη ερώτηση έχει το συνδετικό “και”. Ο φίλος του Ολυμπιακού τον ρωτάει “και Φουρνιέ;” και για να είναι βέβαιος ότι τον άκουσε, επαναλαμβάνει τη φράση. Το “και” σημαίνει πως έμαθε ότι η ΚΑΕ θα αποκτήσει τον Βεζένκοφ.

Στη δεύτερη ερώτηση, όμως, ο Μπαρτζώκας δεν του έκανε το χατίρι. Έκανε με το πρόσωπο μία κίνηση προς τα πάνω. Αυτό σημαίνει ότι, πιθανότατα, ο Ολυμπιακός δεν θα αποκτήσει τον Γάλλο σούτινγκ γκαρντ. Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού, μάλιστα, αναφωνεί “όχι;”, για την επιβεβαίωση ότι κατάλαβε αυτό που του έδειξε ο Μπαρτζώκας σωστά.

Pamestoixima Live Casino πάντα με πλούσια δώρα

Η όλη στιχομυθία κρατά 10 δευτερόλεπτα, από το 35” έως το 45” του παρακάτω βίντεο.

 

 

Previous Article

Προγνωστικά Overakias 08/07/2024

Next Article

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα… έμπηξε ο…. σημαιοφόρος Γιάννης