Προγνωστικά για το online στοίχημα από την ιστοσελίδα overakias.com

6.22

Η ιστοσελίδα overakias.com είναι ταγμένη στο παιχνίδι του στοιχήματος και των προγνωστικών. Φυσικά, των συμπαρομαρτούντων που αφορούν στις εγγραφές στις πιο γνωστές ελληνικές εταιρείες στοιχηματισμού, το pamestoixima.gr, τη Stoiximan, τη Novibet και την Betshop. Ωστόσο, δεν λειτουργεί μόνο ως διελκυστίνδα ανάμεσα στον παίκτη και τις εταιρείες, με τις εγγραφών από τη σελίδα του. Ούτε για το μπόνους που παίρνει. Προκύπτει ως ο αγγελιαφόρος χαρούμενων νέων, ο πομπός με δέκτη τον παίκτη και την αύξηση του τραπεζικού λογαριασμού του.

Ο overakias τιμά τον παίκτη, ο οποίος είναι και αναγνώστης. Φροντίζει να τον ενημερώνει και με ενδιαφέροντα αθλητικά νέα, γι’ αυτόν το λόγο, κιόλας, τον προμηθεύει με προγνωστικά. Αυτά, στατιστικά πλέον και δίχως ψήγμα έπαρσης στην περιαυτολογία, οδηγούν στο ταμείο. Οι tipsters της ιστοσελίδας λειτουργούν ανυστερόβουλα, διότι κυρίως παραμένουν ανώνυμοι. Σε αυτές τις αράδες ο γράφων επιβεβαιώνει ότι, τουλάχιστον, παίζουν ό,τι προτείνουν. Αυτές τις προτάσεις δεν δημοσιεύει εκ του ασφαλούς. Οι αποδόσεις που προτείνουν Mpampasss, Profitisss και Overakiasss είναι αξίας. Mεγαλώνουν κατά πολύ το ποσό που ποντάρει ο παίκτης στις εταιρείες. Υπενθύμιση, μπορεί να εγγραφεί σε αυτές μέσω της ιστοσελίδας overakias.com.

Οι στήλες του overakias.com για τα προγνωστικά στο online στοίχημα

Είναι χαρακτηριστικές οι στήλες Overakiasss, Mpampasss και Profitisss, που ανανεώνονται καθημερινά. Δίνουν σημεία τα οποία, γενικότερα, είναι προϊόν μελέτης. Η βάσανας των προγνωστικών προκύπτει μέσα από συγκρίσεις. Η συνάρτηση με νέα ομάδων ανταμώνει με τη φόρμα ενός παίκτη, εφόσον η πρόταση είναι προσωποκεντρική. Εν ολίγοις, οι τιμές που υπάρχουν μέσα στα καθημερινά κείμενα  βγαίνουν από έρευνα. Συγχρόνως, είναι “δωράκια”, αφού συνήθως δίνουν περισσότερα από ό,τι προβλέπουν για αυτές. Αφορούν, δε, στο online στοίχημα και σημειώνονται μέσα από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες του διαδικτύου. Αυτό, ασφαλώς, αποτελεί και εγγύηση νομιμότητας.

Προγνωστικά στοιχήματος για Over/Under, Online στοίχημα σε σημεία και Γκολ-Γκολ,  μπορείτε να βρείτε καθημερινά στις στήλες των προγνωστικών. Η ιστοσελίδα overakias.com είναι δίπλα στο πλευρό των παικτών. Εξάλλου, παρά την έρευνα και την τεχνογνωσία, είναι μία από αυτούς.

Pamestoixima.gr

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Stoiximan

Εγγραφή στην Betshop

Previous Article

Euroleague: Ο Ολυμπιακός υπέφερε, αλλά νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο

Next Article

Η ανανέωση της Betshop από τον overakias.com